Inspirasjon

Bli inspiret av lekre og tidløse møbler.


Tidløst Design

Kvalitet og design går aldri av moten. Derfor selger vi tidløse møbler som er skapt for å vare, uansett hvordan tidene forandrer seg. Møbler du blir glad i og som med små grep og ulikt tilbehør stadig kan fornyes.

Hyttedrøm

Slide

Hytta er stedet hvor du kobler av fra hverdagen, samtidig som du skal føle deg hjemme. Enten du finner roen av tradisjonsrik romantikk og nostalgi, eller en strammere hyttefølelse med eksklusive detaljer og spennende kontraster – møbler fra Slettvoll gir plass for å nyte hyttas komfort for både deg og gjestene dine, uansett hvilken stil du foretrekker.

Vi har over 300 nøye utvalgte tekstiler fra håndplukkede leverandører i Norge og Europa.

TEKSTILER

Vi har over 300 nøye utvalgte tekstiler fra håndplukkede leverandører i Norge og Europa. Hver tekstil gjennomgår grundige tester for å tilfredsstille våre strenge krav til kvalitet og slitestyrke. Slik kan vi tilby vakre, komfortable og varige tekstiler, valgt fra øverste hylle. Fra glansfulle og spennende teksturer, til delikate naturfibre som ull og lin – valget er ditt. I butikken får du god hjelp til å finne tekstilene som passer ditt behov, både for å finne riktig slitestyrke til sitt bruk, og for at de skal passe til resten av interiøret ditt.